Eveniment

Premierul britanic Boris Johnson a fost internat în spital din cauza COVID-19

Premierul britanic Boris Johnson a fost internat în...

Autor: Anamaria Cadis

06.04.2020, 08:22 87

Primul ministru britanic Boris Johnson a fost internat, duminică, pentru a i se face mai multe teste privind infecţia cu noul coronavirus. Starea lui de sănătate nu s-a ameliorat în ultimele zece zile.

Boris Johnson are în continuare simptome specifice COVID-19 şi febră ridicată, motiv pentru care medicul său a recomandat internarea sa în spital, scrie Sky News.

Presa britanică transmite că internarea premierului este o măsură de precauţie şi nu de urgenţă.

În urmă cu zece zile, Boris Johnson a anunţat, într-o postare pe contul său de Twitter, că a dezvoltat simptome uşoare şi a ales să se autoizoleze, însă va continua să conducă guvernul de la distanţă.

„M-am autoizolat, dar voi continua să conduc guvernul şi să-mi exercit atribuţiile şi responsabilităţile prin video conferinţă”, a fost mesajul postat chiar de premierul britanic pe contul său de Twitter.

Şi logodnica însărcinată a premierului, Carrie Symonds, a anunţat că a prezentat simptome specifice infecţiei cu noul coronavirus, dar spune că nu s-a testat şi că în prezent se simte bine.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO