Eveniment

Premierul a numit noi secretari de stat la ministerele Energiei şi Finanţelor

Premierul a numit noi secretari de stat la ministerele...

Autor: Marius Oncu

11.12.2015, 15:15 370

Corina Popescu este şef de departament la OMV Petrom, iar anterior a lucrat şi pentru companii din energie, printre care Electrica în perioada 1998-2006. Ministerul Energiei a propus-o pe Corina Popescu pentru un post în Consiliul de Administraţie al Electrica, alegerile fiind programate săptămâna următoare.

Aristotel Marius Jude a deţinut funcţii în conducerea mai multor companii din sectorul energetic, inclusiv la producătorul de gaze naturale Romgaz.

Gabriel Biriş, numit secretar de stat la Ministerul Finanţelor Publice, este consultant fiscal şi membru fondator al companiei de consultanţă fiscală Biriş Goran. El are o experienţă de 19 ani în acest domeniu.

De asemenea, premierul l-a numit pe Valeriu Ciolan Nicolae în postul de consiler de stat la Cancelaria primului-ministru.

Cioloş a semnat şi deciziile de eliberare din funcţii a doi secretari de stat din Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi Mediului de Afaceri, respectiv Mihai Adrian Albulescu şi Valentin Aurel Brânzea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO