Eveniment

Prahova va primi 10 mii de măşti din provincia chineză Heilongjiang

Prahova va primi 10 mii de măşti din provincia chineză...

Autor: Daniel Lazar

09.04.2020, 13:54 125

Un transport cu 10.000 de măşti de protecţie pentru personalul medical a fost transmis către judeţul Prahova din Provincia Heilongjiang (China), măştile urmând a fi puse la dispoziţia Consiliului Judeţean Prahova pentru a fi distribuite la unităţile sanitare din judeţ.

“Mai suntem în discuţii cu conducerea provinciilor Guangdong şi Liaoning, din China şi cu Primăria Miryang City, din Coreea de Sud, cu care avem semnate acorduri de colaborare mai vechi, pentru a ne oferi şi ei sprijin”, a precizat Aurelian Gogulescu, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova.

În Prahova, până la data de 9 aprilie 2020, au fost confirmate 36 de cazuri de persoane infectate cu Covid-19, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) din judeţ monitorizează  2413 persoane aflate în auto-izolare la domiciliu. Dintre acestea, 167 au intrat în evidenţa DSP în ultimele 24 de ore, iar alte 171 au finalizat perioada de izolare voluntară. În carantină instituţionalizată se află, înprezent, 682 de persoane în 16 unităţi de cazare. De la începutul epidemiei de coronavirus şi până în prezent, 788 de persoane au fost carantinate în Prahova.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO