Eveniment

Ponta şi-a instalat biroul din Palatul Victoria în fostul cabinet al lui Adrian Năstase

Ponta şi-a instalat biroul din Palatul Victoria în fostul cabinet al lui Adrian Năstase

Autor: Ovidiu Bărbulescu

08.05.2012, 15:48 907

Premierul Victor Ponta şi-a instalat biroul din Palatul Victoria în fostul cabinet al lui Adrian Năstase, de la etajul 2 al clădirii, fiind pentru prima dată după 2004 când acest spaţiu este din nou folosit de către un prim-ministru, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

Şeful Guvernului a avut deja o întâlnire în acest birou, înaintea şedinţei de marţi a Guvernului, cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, iar ofiţerii Serviciului de Protecţie şi Pază au securizat zona.

Biroul de la etajul 2 al Palatului Victoria a fost folosit ca spaţiu de lucru de către Adrian Năstase în 2001-2004, perioadă în care acesta a condus Guvernul.

Următorii premieri, respectiv Călin Popescu Tăriceanu, Emil Boc şi Mihai Răzvan Ungureanu, au preferat ulterior să folosească un alt spaţiu de lucru, respectiv un birou de la primul etaj al clădirii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO