Eveniment

Poliţiştii ridică acte de la COSR, într-un dosar ce vizează echipamentele sportivilor de la Rio

Poliţiştii ridică acte de la COSR, într-un dosar ce...

Autor: Gabriela Ghitcuta

12.08.2016, 13:13 222

Poliţiştii ridică documente vineri de la sediul COSR, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX, în dosar existând suspiciuni că articolele de îmbrăcăminte, ajunse la sportivii care ne reprezintă la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, sunt contrafăcute.

În aceeaşi cauză au loc percheziţii şi la o firmă din Capitală.

Oficial, Poliţia Română anunţă că poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice a Poliţiei Române efectuează percheziţii la o firmă bănuită de comerţ cu articole sportive contrafăcute şi alte trei percheziţii domiciliare pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţului Ilfov.

"Din primele cercetări a rezultat că firma în cauză ar fi încheiat şi derulat relaţii contractuale cu autorităţi contractante din domeniul activităţilor sportive, furnizând echipamente sportive susceptibile a fi contrafăcute. Cercetările sunt continuate pentru comiterea infracţiunilor de contrafacere a unei mărci şi punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, sub supravegherea parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti", se arată în comunicat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO