Eveniment

PNRR: Patru miliarde de euro în proiecte de digitalizare, dar ce poate face guvernul ca banii şi proiectele să nu rămână doar o promisiune? Eugen Schwab-Chesaru, vicepreşedinte CEE al PAC: „Un nivel rezonabil al cheltuielilor doar pentru software şi servicii informatice ale sectorului public din România ar fi de 7-800 mil. euro/an.“

PNRR: Patru miliarde de euro în proiecte de...

Autor: Răzvan Botea

28.03.2021, 09:13 309

Doar 1 din 10 angajaţi care pot lucra de la distanţă vrea să se întoarcă la birou, arată sondajul ”Hopes and fears 2021” realizat de PwC în rândul a 32.500 de angajaţi la nivel global.

Astfel, dintre angajaţii care pot lucra de la distanţă, 72% preferă un mix între telemuncă şi mersul la birou şi doar 9% ar dori să revină la birou cu program complet.

”Angajatorii trebuie să regândească modul de lucru în substanţă, nu doar logistic, să rescrie politicile de resurse umane şi să creeze scenarii legate de cine, unde, când şi cum va lucra, nu doar pentru a adapta spaţiile şi instrumentele de lucru, dar şi pentru a defini pachetele adecvate de compensaţii şi beneficii. Pe termen lung, relaţiile de muncă vor căpăta valenţe noi, iar binomul angajat-angajator într-un loc de muncă fix nu va mai fi modelul dominant”, spune Oana Munteanu, Director People & Organisation,PwC România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO