Eveniment

Pliskova, după semifinala cu Simona Halep: "Aş fi bătut 99% dintre fete cu tenisul de azi, dar am avut ghinion să joc contra ei. Aş paria pe ea tot ce am!"

Pliskova, după semifinala cu Simona Halep: "Aş fi...

Autor: Pro Sport

09.06.2017, 12:26 2901

Karolina Pliskova a declarat la finalul primei semifinale din carieră la Roland Garros că nu se aştepta să aibă vreo şansă în faţa Simonei Halep, dar şi că ar paria "tot ce are" pe victoria lui Halep în finala de sâmbătă, cu Ostapenko.

Se spune că nimeni nu înţelege superioritatea adversarului mai bine decât oponentul aflat de partea cealaltă a fileului, iar cuvintele rostite de Karolina Pliskova la finalul meciului vorbesc de la sine despre modul în care e percepută Simona Halep în lumea tenisului, notează prosport.ro.

Întrebată despre ce a simţit pe teren, cehoaica a evidenţiat jocul Simonei şi faptul că nivelul atins astăzi i-ar fi permis să învingă 99% dintre jucătoarele din circuit, dar nu şi pe Halep:

"Cred că aş fi bătut 99% dintre fete cu tenisul de azi, dar am avut ghinion să joc cu Simona. Mă aşteptam să nu am nicio şansă contra ei, e una dintre cele mai bune jucătoare pe zgură şi iubeşte acest turneu. În decisiv cred că Simona nu a făcut nicio greşeală, cred că a fost un nivel foarte înalt, cel mai bun al meu din acest turneu", a fost discursul Karolinei, înainte să anunţe că nu concepe ca Simona să piardă ultimul act cu Ostapenko: "Nu e niciun dubiu că Ostapenko are un traseu foarte bun aici şi e foarte periculoasă, dar aş paria tot ce am pe victoria Simonei!"

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO