Eveniment

Pieţele agroalimentare din Sibiu vor rămâne deschise - primărie

Pieţele agroalimentare din Sibiu vor rămâne deschise -...

Autor: Dorin Oancea

07.11.2020, 19:11 125

În contextul prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 935/05.11.2020 care interzice funcţionarea pieţelor agroalimentare organizate în spaţii închise, Primăria Sibiu şi SC Pieţe SA au anunţat că pieţele agroalimentare din Sibiu îşi vor continua activitatea. 

"Piaţa Cibin şi Piaţa Rahova sunt organizate în spaţii deschise şi deci nu intră sub incidenţa acestor restricţii. În cazul Pieţei Vasile Aaron, organizată în spaţiu închis, vom lua măsuri pentru ca şi aici să se poată continua activitatea. Producătorilor li se vor amenaja spaţii de vânzare în aer liber, cu pavilioane şi mese, pe platoul de lângă piaţă. Prin urmare, toţi producătorii români din regiunea Sibiu şi din toată ţara care doresc să îşi vândă produsele în oraşul nostru sunt bineveniţi, iar noi vom putea face în continuare cumpărăturile în pieţele din Sibiu, inclusiv în cele volante", a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Piaţa Obor va fi închisă în zilele de târg, intrând sub incidenţa restricţiilor dar, marţea şi joia va fi deschisă pentru vânzarea de cereale şi legume.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO