Eveniment

PF Daniel îşi exprimă regretul pentru atentatele de la Paris. "Profunde sentimente de compasiune şi solidaritate cu poporul francez greu încercat"

PF Daniel îşi exprimă regretul pentru atentatele de la...

Autor: Elvira Gheorghita

14.11.2015, 10:41 84

"Cu multă durere şi întristare în suflet, ne rugăm pentru victimele cumplitelor atentate teroriste de la Paris din seara zilei de 13 noiembrie 2015. Preamilostivul Dumnezeu să odihnească în pacea şi iubirea Sa sufletele celor decedaţi, să consoleze familiile îndoliateşi să dăruiască sănătate celor răniţi!", a precizat Patriarhul României, în mesajul transmis după atentatele din Paris.

Totodată, în numele Patriarhiei Române, PF Daniel a exprimat "profunde sentimente de compasiune şi solidaritate cu poporul francez greu încercat".

"Dumnezeu să odihnească în pace şi iubire sufletele celor decedaţi, să consoleze familiile îndoliateşi să dăruiască sănătate celor răniţi", mai spune PF Daniel, în mesaj.

Cel puţin 140 de persoane au fost ucise în urma unor atentate teroriste multiple ce au avut loc, vineri seară, în mai multe zone din Paris. În Franţa a fost decretată starea de urgenţă pe teritorul naţional.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO