Eveniment

Peste 7.000 de persoane protestează la Mioveni

Autor: Mediafax

25.01.2011, 14:46 26

Peste 7.000 de persoane protestează, marţi, la Mioveni, faţă demodificarea Codului Muncii şi a contractului colectiv de muncă, darşi faţă de scumpirea carburanţilor, acţiunea fiind organizată deSindicatul Automobile Dacia, informează Mediafax.

Mitingul organizat de Sindicatul Automobile Dacia se desfăşoarăpe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din oraşulMioveni.

La ora transmiterii acestei ştiri, în faţa Casei de Cultură aSindicatelor din oraşul Mioveni se aflau peste 7.000 de persoane,majoritatea angajaţi ai companiei Dacia, însă liderii sindicalianunţă că la protest vor veni şi angajaţi ai altor societăţi dinindustria auto şi sindicate din administraţie, educaţie şisănătate.

Protestatarii au tobe, fluiere şi scandează "Jos Băsescu", "JosGuvernul", "Carburantul l-aţi scumpit, la noi voi nu v-aţigândit".

Pe durata acţiunii de protest, care este programată să sedesfăşoare până la ora 16.00, este oprită circulaţia pe mai multestrăzi din zona centrală a oraşului Mioveni, traficul fiind deviatpe rute ocolitoare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO