Eveniment

Peste 50 de nave de croazieră au sosit în acest an în Constanţa

Peste 50 de nave de croazieră au sosit în acest an în Constanţa

Autor: Mediafax

30.10.2012, 00:00 581

Peste 50 de nave de croazieră au sosit în acest an în portul Constanţa, aducând 31.350 de turişti, de la 23.880 în 2011, iar numărul acestora va creşte şi în 2013, a anunţat luni Asociaţia Litoral - Delta Dunării.

"Turismul de croazieră cu nave de pasageri în portul Constanţa reprezintă o nişă cu un potenţial real spre care ne concentrăm atenţia în continuare, la nivelul administraţiei Portului Constanţa, al Asociaţiei Litoral - Delta Dunării şi al autorităţilor locale. Sperăm să atragem atenţia cuvenită şi un sprijin real din partea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, dar şi al Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii", a declarat într-un comunicat preşedintele asociaţiei Litoral - Delta Dunării, Corina Martin.

Ea a precizat că este nevoie de îmbogăţirea ofertei de servicii şi facilităţi a Terminalului de Pasageri din portul Constanţa. Sezonul de croaziere 2012 se va încheia în noiembrie cu sosirea navei Pacific Princess.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO