Eveniment

Peste 1.000 de persoane vor participa la evenimentul de Jazz din comuna mureşană Bogata, devenită celebră din greşeala rapperului Snoop Dogg

Peste 1.000 de persoane vor participa la evenimentul de...

Autor: Mihaela Pascari

24.03.2016, 18:55 572

Evenimentul de Jazz care va avea loc la începutul lunii aprilie va aduna peste 1.000 de persoane în localitatea mureşană Bogata, dintre care 200-300 de persoane vor fi veniţi din oraşele învecinate precum Cluj Napoca sau Târgu-Mureş. Localitatea a devenit celebră în rândul organizatorilor de astfel de evenimente în urma greşelii unui rapper recunoscut.

„Am ales Bogata după ce cunoscutul rapper Snoop Dogg a dat check-in din greşeală acolo pe o reţea de socializare. Era păcat ca această întâmplare să rămână numai un prilej de discuţii. Comuna Bogata are un capital de imagine acum şi îl poate fructifica dacă se adună suficienţi oameni care vor acest lucru”, a spus Alin Vaida, director în cadrul Festival Jazz in The Park.

După ce rapperul Snoop Dogg a confundat pe reţelele de socializare comuna Bogata din judeţul Mureş cu Bogota colubiană, localitatea mureşană a devenit celebră în presa românească dar şi internaţională.

Valoarea proiectului organizat se ridică la aproximativ 10.000 de euro dintre care o mare parte sunt costurile directe. Evenimentul are doi parteneri de pe piaţa locală precum şi o echipă de voluntari dar şi Primăria din localitate va contribui cu resurse logistice.

„Ne propunem ca prin acest proiect să atragem atenţia asupra comunei şi vom încerca să strângem 2.000 de euro de la participanţii la eveniment, donaţii pentru a amenaja un parc în localitate după încheierea evenimentului. În acest moment, în Bogata nu este nici un parc în care locuitorii să se poată aduna”, a mai spus Alin Vaida.

Pentru a contribui la amenajarea parcului vor exista puncte de donaţii cât şi o ediţie limitată de tricouri a căror preţ va fi de 50 de lei.

Evenimentul va avea acces liber iar participanţii vor putea achiziţiona mancare sau produse răcoritoare. Preţurile acestora pornesc de la 3-4 lei pentru o băutură şi 7-10 lei pentru mâncare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO