Eveniment

Pericol de prăbuşire în Pasajul Unirii din Bucureşti. Traficul rutier a fost restricţionat

Pericol de prăbuşire în Pasajul Unirii din Bucureşti....

Autor: Petru Mazilu

25.11.2021, 12:20 4983

Traficul rutier a fost restricţionat deoarece o parte din peretele lateral al Pasajului Unirii s-ar putea prăbuşi, au anunţat joi autorităţile din Bucureşti. Administraţia Străzilor intervine în regim de urgenţă

Având în vedere faptul că există riscul ca peretele lateral al pasajului să se decoperteze, Administraţia Străzilor intervine în Pasajul Unirii, pe sensul dinspre bulevardul Cantemir către strada Colţea, au anunţat autorităţile.

Intervenţia se face prin restricţionarea traficului rutier pe banda 2 pentru îndepărtarea panourilor care prezintă pericol de cădere.

Ca urmare, Brigada Rutieră le solicită şoferilor să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să respecte semnificaţia semnalizării rutiere temporare instituită în zona lucrării, precum şi semnalele, indicaţiile şi dispoziţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în zonă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO