Eveniment

Pe mainile cui vor ramane afacerile

Pe mainile cui vor ramane afacerile
19.05.2009, 19:03 56

Revista BUSINESS Magazin a lansat aseara a patra editie a catalogului "100 Tineri Manageri de Top" si a premiat 11 tineri manageri.

Gala BUSINESS Magazin pentru Tineri Manageri de Top a adunat aseara atat pe cei 100 de manageri prezenti in a patra editie a catalogului, cat si manageri prezenti in cataloagele din anii anteriori si invitatii lor. Premiantii au fost desemnati de un juriu format din head-hunteri - George Butunoiu (George Butunoiu Consulting), Madalina Didea (HART Human Resources Consulting), Daniela Necefor (Total Business Solutions) si Adrian Stanciu (Human Synergistics).

Cate un singur manager din cele mai importante sectoare economice a primit un premiu, atat pentru activitatea sa in companie, dar si pentru forta cu care respectiva companie s-a asezat pe piata in ultimii ani. Pe langa Alin Niculae (Industrial Markets), Andrei Caramitru (Alte Servicii), Mihai Marinescu (Consumer Markets), Sorin Mindrutescu (IT&C) si Adela Jansen (Financial Services), a mai fost acordat si un premiu pentru antreprenoriat, adjudecat de Vasile Armenean, fondator si director general al producatorului de inghetata Betty Ice. Au mai fost acordate si alte premii speciale, precum "Managerul celei mai profitabile fabrici", castigat de Edmund Piess (directorul general al Lafarge Medgidia), "Creatorul unei lumi neafectate de criza", castigat de George Lemnaru (fondatorul si directorul general al eRepublik), sau "Premiul pentru curaj in afaceri", castigat de Radu Tudorache.
 
Catalogul "100 Tineri Manageri de Top" se afla la a patra editie, fiind editat de catre revista BUSINESS Magazin pentru prima oara in 2006.
 
Premiile au fost decernate in cadrul unei gale organizate impreuna cu partenerul platinum Romtelecom.

www.businessmagazin.ro

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO