Eveniment

Paul Mărăşoiu a câştigat concursul pentru conducerea Direcţiei Generale Turistice din MDRT

Paul Mărăşoiu a câştigat concursul pentru conducerea Direcţiei Generale Turistice din MDRT

Autor: Iancu Liviu

14.02.2011, 23:35 156

Paul Mărăşoiu (foto), proprietarul companiei de consultanţăhotelieră Peacock Hotels, este, începând de luni, directorulDirecţiei Generale Turistice din cadrul Ministerului DezvoltăriiRegionale şi Turismului, după ce a câştigat concursul organizat deinstituţie în luna februarie.

Funcţia de director al Direcţiei Generale Turistice a fostînfiinţată în toamna anului trecut, la scurt timp după comasareaMinisterului Turismului cu Ministerul Dezvoltării Regionale.

Paul Mărăşoiu are 49 de ani şi a ocupat până luni funcţiile dedirector regional al lanţului hotelier Golden Tulip şi depreşedinte al Asociaţiei Naţionale a Organizatorilor Profesioniştide Conferinţe şi Expoziţii din România (RCB).

"Începând din toamna anului trecut, au fost trei sesiuni pentruocuparea acestui post. La primele două nu s-a calificat nimeni, iarla ultima au fost patru înscrişi, dintre care au participat trei.Principiul scoaterii la concurs a acestui post a fost solicitat demediul profesional, pentru ca sectorul să fie condus de oameni dindomeniu", a declarat agenţiei MEDIAFAX Paul Mărăşoiu.

El a adăugat că au avut loc mai multe discuţii în mediulprofesional pentru participarea la acest concurs, iar cineva atrebuit să se "sacrifice".

Mărăşoiu a mai spus că a delegat colaboratorilor săi, începândde luni, toate afacerile de care se ocupa.

"Printre planurile mele se numără acela de a pune mai multărigoare în întregul proces, de a conlucra cu structurileprofesionale şi de a comunica mai fluent cu mediul de afaceri.Mi-am propus şi să pun în funcţiune o serie de proiecte care autrenat multă vreme", a afirmat noul director din cadrul MDRT.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO