Eveniment

Patru persoane duse la spital şi zeci de evacuaţi, în urma unui incendiu de apartament din Giurgiu

Patru persoane duse la spital şi zeci de evacuaţi, în...

Autor: Petru Mazilu

10.10.2020, 20:33 66

Patru persoane au fost transportate la spital şi zeci cetăţeni au fost evacuaţi, în urma unui incendiu izbucnit într-un apartament din Giurgiu. Printre victime sunt doi copii de trei şi şase ani şi un adolescent de 16 ani.

Incendiul a izbucnit la etajul al treilea al unui bloc situat pe şoseaua Alexandriei din municipiul Giurgiu. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de descarcerare.

Pompierii au constatat faptul că incendiul se manifesta violent, cu flacară deschisă în apartamentul situat la etajul al treilea. În interior nu se aflau persoane, uşa fiind deschisă. Deoarece pe scară era foarte mult fum, iar temperatura era ridicată din cauza flăcărilor, au fost evacuate toate apartamentele. Printre cei evacuaţi de pompieri sunt trei copii cu vârste cuprinse între trei şi şapte ani şi nouă adulţi. Locatarii de la etajele 1 şi 2 s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor.

Echipajele de ambulanţă au preluat doi copii în vârstă de trei şi şase ani, un adolescent de 16 ani şi un bărbat în vârstă de 86 de ani, intoxicaţi cu monoxid de carbon. Aceştia au primit îngrijiri medicale la faţa locului şi au fost transportaţi la UPU Giurgiu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO