Eveniment

Parcurile din Bucureşti au fost închise

Parcurile din Bucureşti au fost închise

Autor: Ştefan Ionescu

28.03.2020, 18:41 545

Parcurile din Bucureşti au fost închise, de sâmbătă, iar cei care vor fi prinşi în parcurile Capitalei riscă să primească amendă. Acestea vor fi deschise abia după ridicarea stării de urgenţă.

Autorităţile au decis ca toate parcurile din Capitală să fie închise, după ce ce bucureştenii au iesit în număr mare când afară a fost cald.

„Sperăm ca cetăţenii să înţeleagă că totul depinde de comportamentul nostru (...). Măsura este valabilă până la ridicarea stării de urgenţă. S-au majorat amenzile, deoarece erau derizorii, ştiţi că dacă plătim în 24 de ore plătim la jumătate. Comportamentul nostru este esenţial pentru a combate epidemia de coronavirus. Este o mare problemă", viceprimarul Aurelian Bădulescu.

Cei care nu respectă reglementările în vigoare şi vor continua să iasă în parcurile închise riscă amenzi.

„Am solicitat ca cetăţenii să nu mai stea în grupuri foarte mari. Mulţi au înţeles. Poliţia Locală, Poliţia şi Jandarmeria vor putea da amenzi, sancţiunea e între 100 şi 5.000 de lei, dacă lumea nu respectă închiderea parcurilor", a spus Dan Rasica, directorul general al Poliţiei Locale.

Parcurile din Bucureşti vor rămâne închise până la ridicarea stării de urgenţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO