Eveniment

Paralela 45: Grecia este cea mai căutată destinaţie a verii, cererea din acest sezon o depăşeşte pe cea din 2019

Paralela 45: Grecia este cea mai căutată destinaţie a...

Autor: Miruna Diaconu

08.07.2021, 10:36 234

​Agenţia de turism Paralela 45 înregistrează o cerere în creştere faţă de aceeaşi perioadă a anului 2019 pentru Grecia, iar până la acest moment este cea mai căutată destinaţie din portofoliul agenţiei. Cererea crescută vine pe fondul relaxării măsurilor din statul elen. Paralela 45 estimează că peste 15.000 de turişti vor merge vara aceasta în Grecia cu zboruri charter, adică cu 20% mai mulţi faţă de 2019, iar alţi 4.000 vor pleca cu maşina proprie în nordul Greciei.

“În 2021, turistul ştie ce vrea. Îşi ia informaţia din portalul nostru, de pe reţelele de socializare, şi apoi sună pentru câteva detalii despre hotel, ora zborului sau modalitatea de plată. Este o cerere atât de mare încât ne-am organizat rapid pentru a pune accent pe reducerea timpului de răspuns pentru fiecare turist. Mai multe îmbunătăţiri au fost făcute şi portalului de călătorii, în ultimele luni, astfel încât utilizatorul să aibă o experienţă plăcută, să se simtă deja în vacanţă văzând fotografii de la fiecare hotel”, declară Alin Burcea, CEO Paralela 45.

Agenţia de turism Paralela 45 a fost înfiinţată în 1990, fiind una dintre primele trei agenţii din România. Turoperator consacrat în vacanţe cu zboruri charter în Spania, Grecia, Turcia, Portugalia, Italia, Tunisia şi Egipt, şi cu peste 160 circuite culturale şi istorice organizate anual pe patru continentele, ori programe pentru seniori, croaziere, vacanţe tailor made, programe de business travel, Paralela 45 combină experienţa acumulată în 31 de ani cu capacitatea de a ţine mereu pasul cu noile tendinţe din turism.

Agenţia de turism a organizat un departament de call center pentru a putea face faţă cererii crescute din această perioadă.

“Am anticipat creşterea şi am luat măsuri din timp. Au fost zile în care nu am putut prelua toate cererile şi ne cerem iertare turiştilor noştri pentru întârzieri. Infrastructura de acum ne permite să răspundem prompt fiecărei solicitări“, declară Alin Burcea.

Agenţia are zboruri charter spre Heraklion/Creta, Chania/Creta, Rodos, Zakynthos, Corfu, Santorini din Bucureşti; Heraklion, Chania, Zakynthos, Rodos din Cluj-Napoca;  Heraklion din Timişoara şi Iaşi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO