Eveniment

Pandemia anulează unul dintre cele mai aşteptate evenimente din acest an: Festivalul Electric Castle este amânat pentru 2021

Pandemia anulează unul dintre cele mai aşteptate...

Autor: Vasile Magradean

02.06.2020, 10:37 121

Organizatorii festivalurilor Electric Castle şi Jazz in the Park, programate iniţial pentru vara acestui an în judeţul Cluj, au anunţat că amână manifestările pentru anul viitor, din cauza epidemiei.

Reprezentanţii Electric Castle au declarat marţi că organizarea unui astfel de festival înseamnă un an întreg de muncă, incluzând două luni necesare construirii lui.

Ei nu au primit de la autorităţi, până acum, răspunsuri referitoare la detalii specifice, de planificare sau în legătură cu situaţia festivalului.

De asemenea, există şi prea multă incertitudine cu privire la măsurile de siguranţă şi sănătate care ar trebui implemente, la care se adaugă restricţiile de călătorie pentru perioada următoare.

„Sănătatea şi siguranţa voastră au fost întotdeauna prioritatea noastră absolută şi, din păcate, în acest moment, nu există un scenariu ideal în care festivalul să se desfăşoare în deplină siguranţă. Având în vedere toate aceste aspecte, am decis să alegem calea cea mai sigură şi să amânăm Electric Castle, ediţia a 8-a, pentru 14 – 18 iulie 2021”, au precizat reprezentanţii festivalului.

Aceştia au dat asigurări că toate biletele achiziţionate vor fi valabile pentru ediţia din 2021, iar cei care nu vor putea participa vor avea la dispoziţie şi alte opţiuni.

Electric Castle trebuia să aibă loc în perioada 15-19 iulie 2020 la Castelul Banffy din comuna Bonţida.

Şi organizatorii celei de-a 8-a ediţii a Festivalului Jazz in the Park au anunţat că evenimentul se amână pentru 2021, ţinând cont de faptul că pandemia COVID-19 continuă să evolueze imprevizibil şi având în vedere restricţiile impuse de autorităţi.

Festivalul care trebuia să se desfăşoare în acest an între 25 şi 28 iunie, în Parcul Central din Cluj-Napoca, se amână pentru anul viitor şi va avea loc în perioada 24-27 iunie 2021.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO