Eveniment

Pană de curent în Capitală: Mai multe sectoare din Bucureşti au rămas fără curent electric

Pană de curent în Capitală: Mai multe sectoare din...

Autor: Otilia Serescu

07.08.2020, 14:19 709

Locuitorii din mai multe sectoare din Bucureşti au rămas fără curent electric, motiv pentru care a fost întreruptă şi alimentarea cu apă caldă, vineri, la prânz. Oficialii E-Distribuţie Muntenia spun că de vină este un incident apărut în sistemul de transport al energiei electrice.

Inclusiv Palatul Victoria a fost afectat de avarie.

„Un incident apărut în sistemul de transport al energiei electrice în jurul orei 13, nu în instalaţiile E-Distribuţie Muntenia, a cauzat astăzi o întrerupere în alimentarea cu energie electrică a staţiilor adiacente, care alimentează zona de vest şi centrală a municipiului Bucureşti şi zone limitrofe din judeţele Ilfov şi Giurgiu. În prezent, a fost reluată alimentarea cu electricitate pentru cea mai mare parte a consumatorilor. Regretăm disconfortul produs clienţilor”, au transmis, vineri, reprezentanţii E-Distribuţie Muntenia.

Potriviti oficialilor Metrorex, circulaţia metroului nu a fost afectată de această problemă.

„După o pană de curent care a avut loc la nivelul Capitalei, pe magistralele 1, 3 şi 4 a intrat în funcţiune iluminatul de siguranţă. Circulaţia trenurilor nu este afectată”, au transmis reprezentanţii Metrorex.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO