Eveniment

(P) Primul spital stomatologic din regiune, DENTERRA International Dental Hospital by DENTAL ALEX s-a deschis astăzi la Braşov.

(P) Primul spital stomatologic din regiune, DENTERRA...

Autor: Publicitate

10.01.2022, 08:00 1871

Înregistrând peste 22 de ani de activitate în Braşov, clinicile de Medicină Dentară DENTAL ALEX, inaugurează astăzi primul spital stomatologic din regiune numit DENTERRA International Dental Hospital by DENTAL ALEX.

Proiectul companiei cu capital 100% românesc, s-a derulat pe parcursul a doi ani şi a presupus o investiţie de peste 2 milioane de euro. DENTERRA International Dental Hospital este a patra locaţie deţinută de DENTAL ALEX în Braşov, reprezentând cel mai mare proiect de acest gen din regiune.

Localizat în inima Braşovului, în centrul civic, DENTERRA International Dental Hospital by DENTAL ALEX are o suprafaţa utilă de peste 1000mp. Clădirea spitalului  integrează în cele 4 etaje blocul operator cu două săli de chirurgie dotate cu echipamente de ultima generaţie, două săli post operatorii ATI, zece săli de tratament, trei săli de sterilizare, două săli de radiologie dentară dotate cu computer tomograf 3D CBCT, studio foto, laborator propriu de tehnică dentară digital dotat cu roboti CAD CAM, imprimante 3D şi scannere 3D, sală de conferinţe şi cursuri cu o capacitate generoasă şi sisteme de transmisie live/online pentru participarea de la distanţă. Sala de aşteptare ultra modernă este dotată cu multiple facilităţi destinate unui confort ridicat al pacienţilor. De asemenea, un etaj individual este dedicat personalului. Acesta include sala de mese, vestiare, zona de recreere şi terasa cu vedere panoramică asupra oraşului de la poalele Tâmpei.

„O componentă importantă a activităţii noastre o reprezintă specializarea continuă a echipei noastre şi implementarea tehnologiilor digitale.  În cadrul DENTERRA International Dental Hospital ne-am propus să răspundem nevoilor celor mai exigente ale doctorilor parteneri, specialiştilor din domeniu precum şi ale studenţilor de a-şi perfecţiona abilităţile profesionale. De aceea, am creat facilităţi destinate exclusiv organizării de cursuri, traininguri şi conferinţe precum şi colaborării, inclusiv de la distanta, cu specialişti internaţionali. Astfel, pe lângă serviciile medicale, ne propunem să contribuim la sporirea gradului de specializare şi şcolarizare a medicilor stomatologi, a laboranţilor şi tehnicienilor dentari din regiune”, Ion Cojocaru, Medic Stomatolog, Specialist Implantologie dentară, Chirurgie, Radiologie Dentară, Medic coordonator VIZIODENT-xray diagnostic imaging services by DENTAL ALEX, Managing Director DENTERRA.

 

Cu o echipa medicală interdisciplinară formată din 40 de membri cu multiple specializări şi supraspecializări, DENTERRA devine un landmark pentru regiunea Braşov în domeniul serviciilor stomatologice de înaltă performanţă.

Spitalul este dotat atât cu circuite de siguranţă medicală, cât şi principii de utilizare a energiei verzi. Clădirea este încălzită şi răcită prin sisteme cu pompe de căldură, contribuind astfel la păstrarea ecologiei oraşului Braşov şi la implementarea soluţiilor verzi din cadrul directivelor la nivel european. Totodată, pentru siguranţa personalului DENTERRA şi a pacienţilor, aerul din circuitul de ventilaţie este în permanenţă sterilizat.

Industria stomatologică se dezvoltă într-un ritm accelerat, integrând know-how, dar şi tehnologie de vârf, iar noi, o familie de medici stomatologi, împreună cu angajaţii şi colaboratorii noştri, ne-am propus sa nu facem vreun compromis în calitatea serviciilor, alegerea locaţiei, dar mai ales dotarea clinicii DENTERRA şi specializarea multidisciplinară a personalului medical. În acest prim spital stomatologic din regiune am integrat, şi acesta este un proces pe care punem accent continuu, viziuni multiple, inovatoare, preluate de la specialişti internaţionali precum şi dotări de ultima generaţie pentru ca pacienţii ce necesita tratamente stomatologice complexe sa poată beneficia de ele sub un singur acoperiş", Alexei Cojocaru, Medic Stomatolog, Specialist implantologie dentară, Chirurgie, Ozonoterapie, Radiologie Dentara, Medic coordonator DENTERRA International Hospital by DENTAL ALEX, Director General DENTERRA.

 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO