Eveniment

(P) John Maxwell vine la Cluj pentru a ajuta antreprenorii români să îşi adapteze afacerea în pandemie- Eveniment Caritabil

Autor: Publicitate

01.04.2021, 08:00 693

John Maxwell, unul dintre cei mai cunoscuţi experţi în leadership din lume, revine în România. Evenimentul se intitulează „Leading from the Heart”(Conducand cu inima) şi va avea loc la Sala Polivalentă BT Arena din Cluj, sâmbătă, 5 iunie 2021, începând cu ora 9.00. De asemenea, există o reducere de 50% la primele 1.000 de bilete achiziţionate în perioada 30 martie - 12 aprilie, campania de early birds, costurile biletelor fiind 150 euro si 100 euro in functie de zona.

Tema principală a conferinţei este să ajute antreprenorii să înţeleagă cum să-şi conducă eficient oamenii în noul trend pandemic. Mesajul lui John Maxwell este diferit faţă de cel al altor traineri deoarece este datorat, în mare parte, background-ului său creştin. Astfel, leadership-ul promovat este orientat în jurul omului, nu în jurul procesului sau al sistemului. Ideea a fost introdusă în mediul business de John Mawell pentru a îi determina pe antreprenori să înţeleagă că rolul lor este să îşi dezvolte echipele, să îşi servească oamenii, nu invers.

De asemenea, pe lângă conferinţa dedicată antreprenorilor, John Maxwell va avea şi un mesaj motivaţional seara, pentru participanţii la prima ediţie a concertului HeartBeats, unde vor interpreta trupe cunoscute la nivel mondial, precum „For King and Country”, care a câştigat în 2020 premiul Grammy pentru cea mai bună interpretare/melodie creştină contemporană. „Nu vrem ca HeartBeats să devină un simplu festival anual de muzică. Vrem să devină primul festival care va construi cu şi în comunitatea locală pe valori creştine şi cauze sociale. Tocmai această hotărâre de a fi mai mult decât un eveniment izolat, de a ajuta şi pe alţii învăţându-i valorile noastre l-a convins pe John Maxwell să ni se alăture”, a declarat Lucian Mustaţă, organizator al celor două evenimente, antreprenor în domeniul IT – Lucian & Partners şi preşedintele Asociaţiei Note About Life.

Atât conferinţa de dimineaţă, cât şi concertul HeartBeats au scop caritabil, iar o parte din preţul biletelor va fi donată către SOS Satele Copiilor, Liceul Logos, proiectul Şcoala pentru Părinţi, Agenţia Kairos şi construcţia primului Spital Naţional de Copii pentru Cancer, Boli Grave şi Traume. „Am crescut în S.O.S. Satele Copiilor. Le datorez multe pentru tot ajutorul lor. Prin acest eveniment, dorim să ne implicăm în societate şi să ajutăm comunităţile vulnerabile investind în educaţie”, a declarat Lucian Mustaţă, organizatorul evenimentelor.

De asemenea, vor fi luate măsurile necesare pentru a asigura sănătatea participanţilor. Se vor lua în considerare mai multe variante, cum ar fi condiţionarea accesului publicului de dovada vaccinării, dovada prezenţei anticorpilor sau de un rezultat negativ la un test rapid COVID-19.

Cu ajutorul companiilor sale, John Maxwell Company, John Maxwell Team, EQUIP şi John Maxwell Leadership Foundation, John Maxwell a format peste şase milioane de lideri la nivel mondial. De asemenea, cărţile sale au fost vândute în mai mult de 33 de milioane de exemplare şi au fost traduse în peste 70 de limbi. Totodată, a susţinut training-uri pentru numeroase companii din topul Fortune 500, pentru preşedinţii mai multor ţări şi pentru antreprenori din 185 de ţări.

Pentru mai multe informaţii cu privire la bilete şi locuri disponibile puteţi accesa acest link: http://johnmaxwell.heartbeats.events/

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO