Eveniment

OPSPI a selectat lichidatorii CN Huilei şi Termoelectrica

Foto Andreea Alexandru

Autor: Ioan Dornescu

07.07.2013, 21:36 40

Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI) a selectat lichidatorii pentru CN a Huilei şi Termoelectrica, aflate în lichidare, aceştia fiind Expert Insolvenţă Deva, respectiv consorţiul format din Muşat & Asociaţii - Restructuring & Insolvency şi Muşat şi Asociaţii. OPSPI a primit la 7 iunie, termen limită, câte trei oferte pentru fiecare din cei doi operatori economici, iar în urma analizei documentelor de participare, în fiecare din cele două cazuri, a fost descalificată câte o ofertă.

În urma punctării ofertelor finale depuse, conform grilelor de evaluare şi comparare, au fost declaraţii adjudecatarii licitaţiilor - consorţiul Expert Insolvenţă SPRL Deva la CN a Huilei şi Muşat & Asociaţii - Restructuring & Insolvency şi Muşat şi Asociaţii la Termoelectrica. Deschiderea procedurii de dizolvare şi lichidare voluntară a Termoelectrica a fost aprobată în luna martie.

Acest articol a apărut în ediţia tiparită a Ziarului Financiar din data de 08.07.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO