Eveniment

Oncolab, un centru oncologic din Craiova deţinut de medicii Cristian şi Livia lungulescu, şi-a majorat afacerile cu 25% în 2020, până la aproape 15 mil. lei

Oncolab, un centru oncologic din Craiova deţinut de...

Autor: Georgiana Mihalache

19.04.2021, 18:15 369

♦ Oncolab este deţinut de medicii Cristian şi Livia Lungulescu şi este printre primele centre private pentru pacienţii cu cancer din Craiova, apărut în 2007.

Oncolab, un centru oncologic înfiinţat în 2007 la Craiova, a ajuns la afaceri de 14,7 mil. lei în 2020, după o creştere de 25% faţă de anul anterior, potrivit datelor publice de la Ministerul de Finanţe.

Compania a înregistrat anul trecut cel mai mare salt al afacerilor, pe fondul pande­miei de COVID-19, care i-a determinat pe pacienţi să meargă în centrele private pentru tratament în lipsa spitalelor transformate în unităţi de suport COVID. De asemenea, şi reticenţa de a merge în spitalele publice în rândul pacienţilor cu posibilitate financiară s-a văzut într-un număr mai mare de oameni în spitalele private. Creşterea de la an la an de două procente s-a reflectat de altfel în rândul mai multor operatori medicali de talie mare sau medie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO