Eveniment

O veste bună: Se deschide primul centru de vaccinare drive-thru din Piatra-Neamţ. Oamenii se vor putea imuniza cu vaccinul Pfizer în parcarea Centrului Comercial Shopping City Piatra-Neamţ

O veste bună: Se deschide primul centru de vaccinare...

Autor: Mediafax

12.05.2021, 17:45 340

Primul centru de vaccinare drive-thru din Piatra-Neamţ se va deschide sâmbătă. Centrul va funcţiona în parcarea unui mare centru comercial. În interior va putea fi făcută şi a doua doză a vaccinului Pfizer.  

Centrul va utiliza vaccin Pfizer şi va funcţiona în parcarea Centrului Comercial Shopping City Piatra-Neamț. Programul va fi de luni până duminică, între orele 9.00 – 21.00, iar beneficiarii nu vor avea nevoie de programare.

Mai mult chiar, cei care doresc se vor prezenta la centrul drive-thru şi pentru efectuarea rapelului, cu condiţia să se fi vaccinat înainte tot cu Pfizer şi să fi trecut între 21-42 de zile de la administrarea primei doze de vaccin.

Autorităţile locale se aşteaptă să fie un număr mare de persoane vaccinate.

„Inițiativa are ca scop facilitarea vaccinării populației orașului pentru a se asigura imunizarea unui număr cât mai mare de persoane, astfel încât să putem reveni cât mai curând la o stare de normalitate atât din punct de vedere social, cât şi economic. Susțin ideea că vaccinarea e calea cea mai scurtă şi cea mai sigură pentru a scăpa de această pandemie. De aceea sper ca un număr cât mai mare de pietreni să facă acest pas pentru sănătatea lor și a celor dragi” a declarat primarul oraşului Piatra-Neamţ, Andrei Carabelea

După vaccinare, beneficiarii vor rămâne 15 minute pentru supraveghere, iar în cazul în care vor exista reacții adverse, se va acorda ajutor specializat în condiții de siguranță.

În prezent, la Piatra-Neamț mai funcționează patru centre de vaccinare pentru care este necesară programarea pe platforma națională.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO