Caută doar în titlu
Eveniment

O veste bună pentru iubitorii de vinuri: Festivalul RO-Wine organizat de fraţii Popescu de la Fratelli şi de către Marinela Ardelean revine cu o ediţie aniversară din septembrie

Festivalul RO-Wine, singurul festival dedicat vinurilor premium şi superpremium,  revine cu o ediţie aniversară în data de 18 şi 19 septembrie 2021. Festivalul va fi găzduit şi organizat de către fraţii Popescu de la Fratelii şi de către Marinela Ardelean, expert în vinuri şi spirtoase.

„Este un moment pe care îl aşteptam de aproape un an şi jumătate. În condiţiile în care piaţa HoReCa a fost paralizată atâta vreme, iar producătorii de vinuri premium şi-au văzut cea mai importantă piaţă devenind, cu mici excepţii, nesemnificativă ca volum de vânzări, cred că un festival ca RO-Wine este o punte către relansarea de care avem cu toţii nevoie. Trebuie să interacţionăm, să ne revigorăm vechile parteneriate şi să descoperim unele noi, dar mai ales trebuie să ne reobişnuim să împărţim un pahar de vin cu oamenii importanţi pentru noi. Am ales să organizăm festivalul în septembrie pentru a putea garanta că vom oferi acelaşi standard de organizare şi participare cu care i-am obişnuit pe vizitatorii şi participanţii de până acum. În plus, este al cincilea an de RO-Wine, adică o adevărată aniversare a lumii vinului, şi totul trebuie să fie perfect! Şi va fi perfect!”, spune Marinela Ardelean, co-organizator al festivalului.

Antreprenorii din HORECA, profesioniştii din domeniu, cât şi iubitorii şi colecţionarii de vin vor putea interacţiona direct cu propietarii cramelor participante.

„Sunt foarte entuziasmat de această revenire la normalitate, o nouă normalitate pentru noi toţi.
Industria Horeca a avut de suferit în ultima perioadă dar am convingerea că perioada următoare va fi una benefică pentru toată industria. În calitate de operator HoReCa şi Vicepreşedinte HORA, cred că este de datoria noastră să susţinem această revenire prin toate eforturile posibile, să oferim oportunităţi noi atât operatorilor de restaurante, cât şi producatorilor şi pasionaţilor de vin.  Festivalul RO-Wine va respecta toate normele în vigoare pentru a oferi siguranţă atat expozanţilor, cât şi vizitatorilor, astfel încât să ne bucurăm cu toţii de 2 zile excepţionale, cu vinuri deosebite.  Aşadar, vă aşteptăm la RO-Wine!“, a declarat Liviu Popescu, co-organizator RO-Wine Î The International Wine Festival of Romania.

Marinela Ardelean este expert in vinuri si spirtoase, degustător profesionist în concursuri internaționale de vinuri, Global Brand Ambasador Brâncoveanu Vinars, consultant Carrefour şi autoare a cinci volume dedicate vinurilor româneşti. Marinela este şi iniţiatoarea proiectului „The Wine Book of Romania” primul ghid bilingv care cuprinde cele mai bune vinuri din România şi Republica Moldova.

Liviu şi Mihai Popescu, co-proprietari Fratelli Grup, sunt recunoscuţi de mai bine de 20 ani pentru dezvoltarea celor mai prestigioase proiecte din domeniul HoReCa.

Liviu Popescu, vicepreşedinte  HORA – Organizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor din România, este un promotor al standardelor înalte în domeniul ospitalităţii. În 2016, a pus bazele companiei LP Hospitality Consulting, prin intermediul căreia împărtăşeşte experienţa sa în domeniul ospitalităţii celor pasionaţi de acest domeniu.

Mihai Popescu, câştigator a numeroase premii internaţionale în materie de design, este şi autorul conceptelor locaţiilor din Grupul Fratelli. Prin intermediul atelierului său, Twins Studio, participă la înfrumuseţarea pieţei Horeca din Romania şi de peste hotare, având un portofoliu vast de lucrări care-i poartă semnătura. 

 
 
 
 
Monitorul Partidelor Replica lui Cîţu pentru Orban
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.