Eveniment

O veste bună. Ionuţ Stroe, ministrul Sportului: Nu există niciun risc privind sportivii români întorşi din Italia

O veste bună. Ionuţ Stroe, ministrul Sportului: Nu...

Autor: Radu Stroe, Cosmin Pirv

26.02.2020, 16:02 42

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a dat asigurări că sportivii români care au revenit în ţară după ce s-au pregătit o perioadă în Italia au respectat protocoalele impuse şi că aceştia sunt complet sănătoşi.

Loturile de box şi caiac canoe au revenit marţi seară în România, după ce au petrecut o perioadă în Italia, unde s-au antrenat şi au luat parte la mai multe competiţii, iar lotul de canotaj va sosi la Bucureşti, joi, tot din Italia, ţara afectată grav de coronavirus.

Ministrul Ionuţ Stroe a dat asigurări că sportivii sunt complet sănătoşi şi îşi vor continua antrenamentele la Complexul Sportiv Naţional Snagov.

„Vreau să punctez încă o dată, ca să se înţeleagă: toţi sportivii români aflaţi în pregătire în Italia care au fost găzduiţi de baza Snagov provin din afara zonelor de pericol din Italia, ei s-au supus tuturor regulilor instituite în aeroporturi, atât la Roma, cât şi la Bucureşti. Nu există niciun risc în privinţa sănătăţii lor şi nu există niciun fel de măsură restrictivă care ţine de izolare sau carantină. Acolo noi nu am organizat o locaţie în carantină, ci aceşti sportivi români au intrat în stagiile lor de pregătire normală, în complexurile sportive naţionale unde de regulă îşi desfăşoară activitatea şi pregătirea sportivă. Toate loturile despre care vorbim, canotaj, kaiac-canoe şi box, se pregăteau la sute de kilometri de zonele cu probleme”, a spus Ionuţ Stroe, la ProX.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO