Eveniment

„O premieră pentru Bucureşti”. Clotilde Armand, primarul Sectorului 1: Am început demolările construcţiilor ridicate ilegal

„O premieră pentru Bucureşti”. Clotilde Armand,...

Autor: Mediafax

11.10.2021, 16:06 134

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunţă că au început demolările construcţiilor ridicate ilegal.  Este o premieră pentru administraţia din Bucureşti spune edilul şef.

Anunţul a fost făcut pe Facebook.

„O premieră pentru administraţia din Bucureşti. Am început demolările construcţiilor ridicate ilegal”, a spus Clotilde Armand.

Primarul Sectorului 1 anunţă că o construcţie ilegală a fost demolată deja.

„Ce vedeţi în fotografii este un imobil ridicat nelegal, în 2017, în cartierul Străuleşti. Fosta administraţie locală s-a încurcat în acte birocratice, când a fost vorba de desfiinţarea construcţiei, deşi exista o decizie emisă, în 2018, de Judecătoria Sectorului 1. Sentinţa a fost ignorată de trei ani. Am solicitat Poliţiei Locale să aplice de urgenţă legea în acest caz, să treacă la demolarea imobilului şi să aducă terenul în starea iniţială. Pus în faţa somaţiilor, proprietarul a ales să-şi demoleze singur construcţia ilegală. I-am dat termen până joi, să desfiinţeze şi platforma de beton, în caz contrar vom face noi acest lucru, iar el va deconta toate lucrările”, a adăugat Clotilde Armand.

Primarul a mai spus că operaţiunea va continua şi că vor fi desfiinţate toate construcţii ilegale din Sectorul 1.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO