Eveniment

O nouă victorie pentru Dragnea în instanţă: Judecătorii au amânat procesul liderului PSD. Următorul termen este pe 20 mai

O nouă victorie pentru Dragnea în instanţă:...

Autor: Mihaela Gidei, Mediafax

15.04.2019, 15:19 3178

Judecătorii au admis cererea avocaţilor de amânare a procesului DGASPC Teleorman, în care Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanţă, fiind stabilit termen pe data de 20 mai, la ora 11:00.

„Completul de 5 judecători a hotărât admiterea cererilor de amânare ca aceştia să-şi pregătească apărarea”, a spus preşedintele completului după deliberări, subliniind că termenul de 20 mai ar putea fi ultimul.

Magistraţii au admis, astfel, cererile avocaţilor de amâna procesul.

„Cerere de amânare a judecăţii. De constatare a încheierii cercetării judecătoreşti după pronunţarea conflictului constituţional. Noi considerăm că unul din motivele noastre de apel aproape identic face obiectul acestei cereri, a unui conflict juridic de natură constituţională. Această cerere pe rolul CCR poate avea caracter de chestiune prealabilă. Considerăm că e normal să se aştepte soluţionarea acestui conflict. (...) Dacă instanţa rămâne în pronunţare anterior CCR, nu ar mai exista un remediu procesual dacă s-ar constata compunerea nelegală. (...) Să nu constataţi încheiată cercetarea judecătorească şi să amânaţi”, a cerut în instanţă Adrian Toni Neacşu, avocat în dosar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO