Eveniment

O lecţie despre leadership de la doi lideri militari americani

O lecţie despre leadership de la doi lideri militari...
12.05.2015, 18:20 190

Conferinţa American Heroes, A Leadership Lesson, va reuni pe 12 mai două personalităţi cu o carieră deosebită, care vor discuta despre legătura dintre leadership-ul din domeniul militar şi cel din sectorul de afaceri, potrivit unui comunicat de presă.

Invitaţii speciali ai evenimentului sunt Scott Moore - US Navy SEAL Rear Admiral (ret.), Deputy Commander, Naval Special Warfare Command – şi Robert O’Neill - Team Leader, Naval Special Warfare Development Group.

McCann / Thiess Conferences se doreşte a fi un proiect care să contribuie la îmbunătăţirea performanţei mediului de afaceri din România şi la dezvoltarea personală a celor care îşi doresc o carieră managerială. Conferinţele vor reuni personalităţi internaţionale, care se vor afla în România în premieră, pentru a prezenta într-un mod unic subiectele de actualitate din domenii precum leadership, educaţie, sport şi inovaţie.

Citiţi aici comunicatul integral

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO