Eveniment

O cursă Blue Air Cluj-Constanţa a fost întoarsă din zbor din motive tehnice. Avionul avea 163 de pasageri la bord

O cursă Blue Air Cluj-Constanţa a fost întoarsă din...

Autor: Vasile Magradean

23.07.2019, 13:19 4534

O cursă aeriană care a decolat, marţi, de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” din Cluj spre Constanţa, cu 163 de pasageri la bord, s-a întors pe aeroportul clujean din cauza unor probleme tehnice, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Directorul Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” din Cluj, David Ciceo, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că pasagerii aşteaptă o altă aeronavă din partea companiei pentru a-i transporta la destinaţie.

„Un avion al companiei Blue Air cu 163 de pasageri la bord a decolat de la Cluj spre Constanţa, dar s-a întors pe aeroportul clujean din cauza unor probleme tehnice. Aeronava a aterizat în condiţii de siguranţă, iar pasagerii aşteaptă o altă aeronavă a companiei ca să îi ducă spre destinaţie”, a spus Ciceo.

Potrivit site-ului Aeroportului Internaţional „Avram Iancu”, zborul spre Constanţa a fost reprogramat pentru ora 16.00, după ce decolase, iniţial, la ora 9.30.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO