Eveniment

O cântăreaţă spaniolă a fost ucisă pe scenă în timpul unui concert. Momentul a fost surprins de mii de fani îngroziţi

O cântăreaţă spaniolă a fost ucisă pe scenă în...

Autor: Ana Obretin, Mediafax

02.09.2019, 12:49 3452

Cântăreaţa spaniolă Joana Sainz, membră a Super Hollywood Orchestra, a fost ucisă de un dispozitiv pirotehnic care i-a explodat în abdomen, pe scena din localitatea Las Berlanas, de lângă Madrid, unde susţinea un recital, potrivit The Sun.

Artista în vârstă de 30 de ani a fost lovită în abdomen de dispozitivul pirotehnic, care a explodat.

Organizatorii evenimentului, la care asistau aproximativ 1.000 de persoane, au tras repede cortina, iar paramedici şi un medic care se afla în public i-au acordat cântăreţei primul ajutor.

Femeia a fost transportată de urgenţă la un spital din apropiere, Avila Healthcare Complex, dar nu a mai putut fi salvată.

Incidentul a avut loc duminică noapte şi a fost filmat de oameni din public.

"Au fost două rachete - una care s-a dus în direcţia corectă, iar cealaltă a atins-o pe cântăreaţă în abdomen", a povestit un martor.

Sainz, originară din Santander, era şi coregraful Super Hollywood Orchestra, un grup care are 15 membri, cântăreţi, muzicieni, dansatori, şi care îmbină muzica pop cu divertismentul.

Autorităţile spaniole au deschis o anchetă.

Isidro Lopez, promotor al companiei Prones 1SL, a declarat pentru publicaţia spaniolă El Diario că dispozitivele pirotehnice sunt concepute să ardă timp de 15 - 20 de secunde, iar aceste efecte speciale sunt folosite de trupă de cinci-şase ani. Lopez a mai spus că nu s-a confruntat niciodată cu un astfel de incident.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO