Eveniment

O altă victimă din Colectiv şi-a pierdut viaţa. Numărul persoanelor decedate a ajuns la 44

O altă victimă din Colectiv şi-a pierdut viaţa....

Autor: Elvira Gheorghita

08.11.2015, 10:31 5305

Persoana rănită în urma incendiului din Clubul Colectiv a murit în noapte de sâmbătă spre duminică, conform unor surse medicale. La Spitalul de Arşi au decedat, sâmbătă, alte trei persoane- Daniel Ciobanu (39 de ani), Ionuţ Cosmin Popescu (32 de ani) şi Alexandru Chelba (33 de ani),

Conform medicilor, Alexandru Chelba era în stare gravă, având arsuri pe o suprafaţă mare din corp şi arsuri de căi aeriene.

Ceilalţi doi pacienţi decedaţi la Spitalul de Arşi - Daniel Ciobanu (39 de ani) şi Ionuţ Cosmin Popescu (32 de ani) - aveau arsuri pe suprafeţe mari din corp şi arsuri de căi respiratorii.

Daniel Ciobanu a fost internat, în 30 octombrie, cu arsuri pe aproximativ 50% din suprafaţa corpului. Acesta trebuia să fie transferat joi, la un spital din Israel. Vineri, reprezentanţii Spitalului de Arşi, întrebaţi despre Daniel Ciobanu, au declarat că acesta este în stare foarte gravă şi a necesitat traheostomie de urgenţă.

Daniel Ciobanu, chitaristul trupei Prea Târziu, era în 30 octombrie în clubul Colectiv pentru a filma concertul trupei Goodbye to Gravity. Acesta avea 39 de ani, era tatăl a doi copii şi se ocupa şi de producţie audio-video, potrivit cumnatului acestuia, Andrei Ciobanu.

Ionuţ Cosmin Popescu avea arsuri pe 70 la sută din suprafaţa corpului şi era de o săptămână în comă indusă. În 30 octombrie, Ionuţ Popescu era în clubul Colectiv împreună cu prietena lui, care a murit în acea seară.

Alte două persoane au murit, duminică dimineaţă, la Spitalul Floreasca. Surse medicale au declarat pentru MEDIAFAX că au decedat Alexandra Rădulescu, care avea 26 de ani, şi un cetăţean turc.

Astfel, bilanţul persoanelor decedate în tragedia de la Colectiv a ajuns la 44, după ce sâmbătă au mai murit alte nouă persoane, două dintre acestea în Olanda.

Dintre pacienţii decedaţi, sâmbătă, în Capitală, trei erau internaţi la Spitalul de Arşi - Daniel Ciobanu (39 de ani), Ionuţ Cosmin Popescu (32 de ani) şi Alexandru Chelba (33 de ani), doi la Spitalul Floreasca - Adrian Popa (29 de ani) şi Elena Toader (30 de ani), unul la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti - Ionuţ Maior (27 de ani) şi unul la Spitalul ”Bagdasar Arseni”- Mavi Sterian (25 de ani).

Cele două victime care au murit în Olanda, unde fuseseră transferate sâmbătă, sunt o tânără italiancă, Tullia Ciotola, în vârstă de 20 de ani, care studia la Bucureşti prin programul Erasmus şi Florin Cristian Popescu, de 35 de ani, bodyguardul clubului Colectiv.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO