Eveniment

Nou mesaj de la Cîţu despre Foişor: fiecare pacient are legătură cu MS. Să vedem dacă există onoare

Nou mesaj de la Cîţu despre Foişor: fiecare pacient...

Autor: Andreea Tobias

11.04.2021, 19:45 83

Premierul Florin Cîţu revine, duminică seara, cu un nou mesaj despre Spitalul Foişor, precizând că fiecare pacient din România are legătură cu Ministerul Sănătăţii: este vorba de onoare aici, să vedem dacă mai există onoare în România.

„Este un lucru pe care l-am cerut de la toţi miniştrii: transparenţă, coerenţă, profesionalism. Aşa cum fiecare contribuabil are legătură cu Ministerul Finanţelor sau aşa cum fiecare elev are legătură cu Ministerul Educaţiei, şi fiecare pacient din România are legătură cu Ministerul Sănătăţii. Referitor la situaţia de la Spitalul Foişor: este vorba de onoare aici, să vedem dacă mai există onoare în România”, este mesajul postat pe Facebook de Florin Cîţu.

Anterior, după şedinţa Centrului Naţional de Conducere şi Coordonare a Intervenţiei, premierul a spus, despre o eventuală remaniere a lui Vlad Voiculescu, că „orice decizie despre un ministru din cabinetul acesta e luată doar de premier, iar aceste decizii nu se discută, ele se vor anunţa”.

În cadrul aceleiaşi declaraţii, întrebat cine ar trebui să facă un pas în spate după scandalul de la Spitalul Foişor, Florin Cîţu a răspuns că „este vorba de onoare, să vedem dacă mai există onoare în România”.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO