Eveniment

Noi reguli pentru Sibiu în contextul pandemiei: Programul teraselor a fost limitat, iar masca trebuie purtată în centrul istoric al oraşului

Noi reguli pentru Sibiu în contextul pandemiei:...

Autor: Otilia Serescu

14.08.2020, 09:04 289

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Sibiu a decis ca programul de lucru al teraselor să fie limitat, în intervalul orar 6.00-24.00.  În zona istorică a oraşului, purtarea măştii este recomandată, anunţă Prefectura Sibiu.

„Programul de lucru cu publicul al operatorilor economici care desfăşoară activităţi în spaţii special destinate , dispuse în exteriorul clădirilor unde se desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturi alcoolice şi nealcoolice, cum sunt terasele, cluburile, barurile şi alte asemenea se va desfăşura în intervalul orar 06:00-24:00”, a stabilit CJSU.

În zona istorică a municipiului Sibiu se recomandă purtarea măştii pe toată perioada zilei, potrivit sursei citate.

Măsurile intră în vigoare 15 august, la ora 00:00 şi se aplică pentru o perioadă de 14 zile, care poate fi prelungită prin hotărâre a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO