Eveniment

Noi detalii în cazul victimelor accidentului din Ungaria

Noi detalii în cazul victimelor accidentului din Ungaria

Autor: Dragos Suciu, Mediafax

23.05.2018, 11:07 614

Primarul din comuna Mică, Szekely Ladislau, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că patru dintre cei care au murit, marţi, în accidentul din Ungaria, sunt din satele Căpâlna de Sus şi Deaj. Este vorba despre trei bărbaţi şi o femeie, doi dintre ei fiind fraţi, iar femeia soţia unuia dintre ei.

”Toţi veneau de la muncă din Slovenia, iar tatăl celor doi băieţi era în faţa lor pentru că a venit cu altă familie. Ceilalţi cinci din câte am înţeles erau din Agrişteu, comuna Bălăuşeri. Am luat legătura cu asiguratorul şi m-a asigurat că asigură repatrierea, transport, înmormântare, tot. Aveau pe maşină asigurare şi pe persoane, aşa se pare”, a spus Szekely Ladislau.

Primarul din comuna Mică a vorbit, astăzi, cu familiile victimelor. Aceştia aveau până în 40 de ani, potrivit sursei citate.

Nouă persoane au murit, marţi seara, în urma coliziunii între un microbuz înmatriculat în România şi un camion, în zona Cegledbercel, Ungaria, a comunicat Poliţia din zona Pest.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO