Eveniment

Noi detalii în cazul de la Caracal: Dincă ar fi primit bani prin transferuri bancare. Anchetatorii verifică provenienţa

Noi detalii în cazul de la Caracal: Dincă ar fi primit...

Autor: Florin Zafiu, Mediafax

07.08.2019, 09:26 703

Gheorghe Dincă ar fi beneficiat de diferite sume de bani primite prin transferuri bancare, anchetatorii verificând operaţiunile pe care bărbatul le-a efectuat pentru a afla dacă există o legătură între aceste venituri şi comiterea unor infracţiuni, precizează surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că Gheorghe Dincă ar fi beneficiat de mai multe sume de bani. Pentru a afla dacă există o legătură între aceste sume de bani şi comiterea uor infracţiuni, anchetatorii verifică operaţiunile bancare.

Anchetatorii au mers şi miercuri la casa lui Gheorghe Dincă, pentru a căuta noi probe.

Luni, procurorii DIICOT au găsit un sac cu oase şi cenuşă în pădurea în care a indicat Gheorghe Dincă faptul că şi-a ascuns urmele. Ucigaşul susţinea că este vorba despre rămăşiţele umane ale Luizei Melencu (18 ani), pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeaşi zi în care a sechestrat-o.

De asemenea, marţi, anchetatorii au găsit alte fragmente osoase şi dinţi într-o lizieră situată pe traseul Caracal-Bucureşti, indicată de Gheorghe Dincă, medicii legiştii din zonă concluzionând că resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană, potrivit DIICOT.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO