Eveniment

Noi decese, raportate la căminele de bătrâni din Galaţi. Bilanţul victimelor a ajuns la 55

Noi decese, raportate la căminele de bătrâni din...

Autor: Petre Mazilu

09.05.2020, 13:25 274

Creşte numărul deceselor la căminele de bătrâni din Galaţi în interiorul cărora este focar de COVID-19. Două persoane în vârstă au murit în ultimele 24 de ore din cauza virusului. Zeci de bătrâni se află în stare gravă la spitalele din Galaţi.

Un număr de 55 de persoane din cele două cămine de bătrâni din oraşul Galaţi şi-au pierdut viaţa de la începutul epidemiei de COVID-19.

Numărul a crescut foarte mult de la începutul lunii mai de când au murit 15 vârstnici. În ultimele 24 de ore alţi doi rezidenţi ai căminelor au murit la spitale din Galaţi.

Este vorba despre două femei de 77 de ani şi de 84 de ani care au decedat din cauza complicaţiilor survenite pe fondul infectării cu noul virus. Victimele aveau numeroase probleme renale, hepatice şi cardiace.

Autorităţile mai anunţă că numeroase alte persoane în vârstă primesc tratament în diferite spitale din Galaţi. În total, aproximativ 150 de persoane din cele două cămine de bătrâni s-au infectat cu virusul COVID-19.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO