Eveniment

Nicuşor Dan a făcut testul COVID-19 şi anunţă că s-a autoizolat

Nicuşor Dan a făcut testul COVID-19 şi anunţă că...

Autor: Gabriel Pecheanu, Mediafax

05.10.2020, 12:19 1664

Primarul ales al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că a făcut testul COVID-19 şi a decis să se autoizoleze până la aflarea rezultatului, după ce a aflat că este posibil să fi fost expus contactării virusului.

„Am făcut testul COVID-19 şi am decis să mă autoizolez până la aflarea rezultatului, după ce am aflat astăzi (luni - n.r.) că este posibil să fi fost expus contactării virusului”, anunţă pe Facebook Nicuşor Dan.

El mai spune că, în afara emisiunilor tv, a purtat permanent mască.

„Militez pentru respectarea tuturor măsurilor de protecţie împotriva acestei boli. Nu am niciun fel de simptome specifice bolii. Revin curând - cu veşti bune, sper”, conchide Nicuşor Dan.

Primarul ales al Capitalei s-a prezentat, luni, la un eveniment public, deşi a avut acelaşi contact confirmat cu SARS-CoV-2 ca şi premierul Ludovic Orban.

Nicuşor Dan a spus că a venit la evenimentul public pentru că nu are „obligaţia legală” de a se izola, dar se va testa voluntar.

Nicuşor Dan a fost prezent, luni, la o întâlnire cu vicepremierul Raluca Turcan şi cu ministrul Ioan Boloş, la Ministerul Fondurilor Europene. Aici trebuia să fie prezent şi premierul Ludovic Orban, care, însă, a suspendat întâlnirile fizice cu alte persoane şi a solicitat luni dimineaţă efectuarea unui test la cerere pentru noul coronavirus. Premierul nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirus.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO