Eveniment

Neajunsurile programului pentru tomate ies la suprafaţă. Ştefan Pădure, APAR: „Se creează un surplus de roşii pe piaţă, iar preţurile scad. Trebuie subvenţionată şi procesarea primară“

Ştefan Pădure, preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea Alimentului Românesc

Ştefan Pădure, preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea Alimentului Românesc

Autor: Roana Rotaru

25.07.2018, 00:03 304

Aproape 11.000 de legumicultori au încasat subvenţia de 3.000 de euro pentru cultivarea roşiilor în sere şi solarii, sumele virate de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) ajungând la 33 mil. euro până acum, pentru cei care au livrat deja în ciclul I de producţie, adică în perioada ianuarie - 15 iunie.

Deşi beneficiarii aplaudă acestă măsură de sprijin, specialiştii din piaţă consideră că nu ar trebui încurajată doar producţia, ci şi procesarea şi desfacerea producţiei de tomate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO