Eveniment

Mai mult de 6.800 de manageri români au urmat cursurile unui program de educaţie managerială de tip MBA sau EMBA în ultimii 19 ani. Piaţa programelor de educaţie managerială din România se situează în jurul valorii de 3 - 4 milioane de euro

Mai mult de 6.800 de manageri români au urmat cursurile...

Autor: Ramona Cornea

01.08.2020, 21:28 223

Programele de educaţie managerială de tip MBA sau Executive MBA oferite de şcolile de afaceri din România au adunat împreună peste 6.800 de absolvenţi în ultimii 19 ani. În fiecare an, circa 250 - 300 de manageri şi antreprenori finalizează cursurile unui astfel de program. Ce îl poate motiva pe un manager de top să se întoarcă din nou la şcoală şi să înveţe?

„M-am gândit iniţial să urmez un astfel de program pentru că mi-am dat seama că am nevoie de mai multă informaţie. Dacă voiam să cresc în carieră, nu neapărat ca nivel salarial sau ca poziţie, trebuia să înţeleg şi să vin cu o viziune mai amplă al întregului ciclu de funcţionare a businessului“, spune Gabriel Bonciu, absolvent al EMBA ASEBUSS şi director comercial al grupului Noriel, cu activităţi în piaţa de jucării.

Piaţa programelor de educaţie mana­ge­rială din România numără în prezent zece programe de tip MBA sau Executive MBA oferite de şcolile de afaceri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO