Eveniment

Moarte misterioasă: O persoană decedată a fost găsită în tunelul din apropierea staţiei Universitate. Circulaţia trenurilor de metrou este îngreunată

Moarte misterioasă: O persoană decedată a fost...

Autor: Anca Olteanu, Mediafax

14.10.2017, 12:54 703

Circulaţia trenurile de metrou se desfăşoară îngreunat la ora transmiterii acestei ştiri, după ce o persoană decedată a fost găsită în tunelul din apropierea staţiei Universitate, potrivit unui comunicat transmis de Metrorex.

Sâmbătă, începând cu ora 11:30, pe Magistrala 2 circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară la un interval de aproximativ 12 minute pe un singur fir între Piaţa Romană şi Universitate.

„Cauza incidentului este găsirea unei persoane în tunel pe firul 2 aproape de staţia Universitate care, din primele constatări ale Poliţiei Metrou pare decedată. La acest moment autorităţile în domeniu se află la faţa locului şi până la rezolvarea situaţiei circulaţia trenurilor de metrou se va desfăşura pe un singur fir pe acest tronson”, se arată în comunicatul transmis de Metrorex.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO