Eveniment

Mircea Sandu: Nu ne încălzeşte cu nimic suspendarea federaţiei bosniace

Autor: Tone Adrian

01.04.2011, 11:57 88

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, adeclarat, vineri, agenţiei Mediafax, că suspendarea FederaţieiBosniace de Fotbal, de către FIFA şi UEFA, nu va influneţa înniciun fel situaţia din grupa D a preliminariilor Euro-2012, dincare face parte şi naţionala României.

"Nu ştiu care va fi situaţia. Dacă până în iunie când se reiaupreliminariile ei îşi rezolvă problemele, vor fi acceptaţi încompetiţie şi mie mi se pare normal. E puţin delicat, pentru căspui «se suspendă» dar ce sancţiune îi dai? E adevărat că mai suntcompetiţiile de juniori, care în această perioadă sunt îndesfăşurare. Nu au voie să participe la nicio competiţie, nicimăcar jocuri amicale, dar în ceea ce ne priveşte pe noi nu neîncălzeşte cu nimic, chiar dacă nu e fair-play ceea ce spun eu. Nuschimbă în niciun fel datele problemei, doar în iunie vom şti", adeclarat Sandu.

Federaţia Bosniacă de Fotbal (NSBIH) a fost suspendată, vineri,"până la noi ordine" de FIFA şi UEFA, deoarece nu a acceptatschimbarea statului în conformitate cu recomandările celor douăinstituţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO