Eveniment

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toadăr, îşi caută PR. Candidatului trebuie să aibă abilităţi de gestionare a situaţiile de conflict sau criză şi rezistenţă mare la stres

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toadăr, îşi caută PR....

Autor: Roana Rotaru

21.02.2018, 09:34 327

Ministerul Justiţiei a scos la concurs două posturi de consilier personal în cabinetului ministrului, Tudorel Toader fiind în căutarea unui specialist în comunicare şi relaţii publice şi un specialist în tehnologia informaţiilor şi comunicaţiilor, potrivit anunţului publicat pe site-ul ministerului Justiţiei.

Pentru postul de consilier personal-specialist în comunicare şi relaţii publice se cer studii superioare de lungă durata, în una din următoarele specializări: jurnalism, comunicare şi relaţii publice, publicitate, ştiinţe ale informării şi documentării sau media digitală.

Candidatul trebuie să aibă o vechime în specialitatea studiilor de minimum cinici ani şi să cunoască o limbă de circulaţie internaţională, de preferat engleză sau franceză, nivel avansat.

Tudorel Toader îşi doreşte ca noul său consilier personal - specialist în comunicare şi relaţii publice să aibă urmatoarele deprinderi: „capacitate sporită de comunicare, în gestionarea situaţiilor de conflict sau criză, de gestionare a timpului, uşurinţă, claritate şi coerenţă în exprimare, rezistenţă mare la stres”, potrivit informaţiilor publicate pe site-ul ministerului Justiţiei, secţiunea Posturi vacante.

Pentru al doilea post de consilier personal – specialist în tehnologia informaţiilor şi comunicaţiilor se cer studii superioare de lungă durata, de specialitate, experienţă în programare de minimum cinci ani şi cunoaşterea unei limbi de circulaţie internaţională.

Mai multe detalii privind modul de aplicare şi etapele desfăşurării concursului se găsesc pe site-ul ministerului Justiţiei: http://www.just.ro/category/posturi-vacante/.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO