Eveniment

Ministrul Fondurilor Europene, după ce Sandard& Poors a revizuit ratingul de ţară: „Investitorii vor veni în continuare în România”

Ministrul Fondurilor Europene, după ce Sandard& Poors a...

Autor: Departamentul Corespondenţi

17.03.2019, 14:28 138

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a declarat, duminică, la Brăila, că investitorii vor veni în continuare în România, după ce Standard& Poors a revizuit ratingul de ţară, pe care îl consideră stabil.

Rovana Plumb a declarat că Standard and Poors a revizuit ratingul de ţară pe care îl consideră stabil, iar acest lucru înseamnă că „investitorii vor veni în continuare în România”.

În ceea ce priveşte ordonanţa 114, Rovana Plumb a declarat că după ce se vor finaliza consultările, aceasta va fi revizuită.

„OUG 114 reglementează preţurile la energie, electricitate şi gaze, preţurile nu vor creşte. Sunt discuţii despre sistemul bancar, despre pilonul de pensii. Când consultările vor fi finalizate se va revizui şi ordonanţa 114”, a declarat Plumb.

Aceasta a afirmat că este convinsă că se va menţine creşterea economică a României şi în acest an, România fiind pe locul 4 la nivelul UE ca şi creştere economică.

„Am avut grijă să mărim salariile şi pensiile. Creşterea de salarii şi de pensii fac de aşa natură încât românii si aibă un trai mai bun”, a spus Plumb.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO