Eveniment

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, spune că problema grupurilor sanitare din curtea şcolilor va fi rezolvată cu fonduri din bugetul de stat: Avem 1.460 de şcoli care au grupuri sanitare în curte

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, spune că...

Autor: Daniela Timofti, Mediafax

05.02.2019, 15:45 49

Ministrul Educaţiei Naţionale anunţă că 1.460 de şcoli din România au grupurile sanitare în curte, respectiv nu au autorizaţie sanitară, precizând că în 2019, această problemă va fi rezolvată cu fonduri din bugetul de stat.

“Avem 1.460 de şcoli care au grupurile sanitare în curte şi din această pricină nu au autorizaţie sanitară pentru că ea se dă în măsura în care există apă curentă în şcoală. În proiectul de buget sper ca această sumă să fi rămas, nu am văzut ultima variantă, dar aşa cum ştiu în buget există bani în aşa fel încât în acest an să încercăm să lichidăm acest subiect”, a declarat Ecaterina Andronescu.

De asemenea, ministrul Educaţiei a mai precizat că serviciul de pază în unităţile de învăţământ este asigurat de autorităţile locale.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO