Eveniment

Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcţia de premier

Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, propunerea PNL...

Autor: Gabriel Pecheanu

21.10.2021, 10:17 35

Nicolae Ciucă este propunerea pentru funcţia de premier cu care delegaţia PNL se va prezenta la consultările de la Cotroceni.

Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, este propunerea pentru funcţia de prim-ministru cu care liberalii se prezintă la consultările de la Palatul Cotroceni, au decis, în unanimitate, liderii liberali.

Anterior, liderii PNL au decis că preşedintele partidului, Florin Cîţu, trebuie să fie nominalizat pentru această funcţie.

Din delegaţia PNL care merge la Cotroceni fac parte Florin Cîţu, Gheorghe Flutur, Rareş Bogdan, Lucian Bode şi Iulian Dumitrescu, adică preşedintele partidului şi cei patru prim-vicepreşedinţi.

Liberalii sunt chemaţi primii la Palatul Cotroceni pentru consultări în vederea formării viitorului guvern, potrivit programului anunţat de Administraţia Prezidenţială. Consultările au loc joi.

Conform sursei citate, consultările vor avea loc joi, 21 octombrie 2021, după următorul program:

11:00 Consultări cu Partidul Naţional Liberal (PNL)

11:30 Consultări cu Partidul Social Democrat (PSD)

12:00 Consultări cu Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR)

12:30 Consultări cu Uniunea Salvaţi România (USR)

13:00 Consultări cu Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR)

13:30 Consultări cu Grupul Parlamentar al Minorităţilor Naţionale

Consultările au loc în contextul în care premierul desemnat Dacian Cioloş nu a fost învestit de Parlament în urma şedinţei de miercuri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO