Eveniment

Miniştrii Sănătăţii şi Economiei, Vlad Voiculescu şi Claudiu Nasui, s-au întâlnit vineri cu reprezentanţii industriei hoteliere, să vadă cum salvează industria hotelieră din România

Miniştrii Sănătăţii şi Economiei, Vlad Voiculescu...

Autor: Gabriel Pecheanu

03.04.2021, 11:21 192

Miniştrii Sănătăţii şi Economiei, Vlad Voiculescu şi Claudiu Nasui, s-au întâlnit, vineri, într-un grup comun de lucru cu reprezentanţii industriei hoteliere din România: „Mesajul comun al acestui grup de lucru a fost pregătirea unui calendar de deschidere a economiei, cu valoare orientativă”.

Miniştrii Sănătăţii şi Economiei, Vlad Voiculescu şi Claudiu Nasui, s-au întâlnit vineri într-un grup comun de lucru cu reprezentanţii industriei hoteliere din România, anunţă Ministerul Sănătăţii.

„Discuţiile s-au axat pe planificarea deschiderii mediului de business. Mesajul comun al acestui grup de lucru a fost pregătirea unui calendar de deschidere a economiei, cu valoare orientativă. De asemenea, s-a discutat despre eventualele măsuri de acces al persoanelor în structurile de cazare”, transmite MS.

Întâlnirea a fost anunţată şi de Claudiu Năsui.

„Principala concluzie a fost că românii au nevoie de o rază de speranţă în această luptă prelungită cu pandemia. Aşadar, discuţia s-a axat pe elaborarea unui plan de deschidere a economiei, fie el şi cu valoare orientativă. Sănătatea romanilor este cea mai importantă, dar şi libertatea acestora de a munci şi de a produce valoare adăugată în economie şi de a-şi câştiga traiul zilnic. Ţin să-i mulţumesc ministrului Vlad Voiculescu pentru deschidere”, transmite Năsui.

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, spunea în cursul zilei de vineri, la Digi24, că testarea rapidă pentru a permite oamenilor accesul în instituţii de cultură, restaurante sau la evenimente este o soluţie discutată în prezent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO