Eveniment

Ministerul Justiţiei, Florin Iordache, permite accesul jurnaliştilor la dezbaterea privind ordonanţele pe justiţie

Ministerul Justiţiei, Florin Iordache, permite accesul...

Autor: Radu Tutulan

28.01.2017, 15:20 84

"La începutul şedinţei, sunt oportunităţi de imagini pentru televiziuni apoi în sală vor rămâne doar reporterii, dacă doresc, pentru a înregistra sau pentru a lua notiţe. La finalul dezbaterilor voi ieşi public pentru a prezenta punctele de vedere rezultate în urma consultărilor. Totul este transparent astfel că mass-media va avea acces pe tot parcursul întâlnirii, cu amendamentul că nu e loc şi pentru camerele de luat vederi", a declarat, sâmbătă, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, ministrul Justiţiei, Florin Iordache.

"Precizăm faptul ca persoanele care au solicitat în perioada 26 - 27 ianuarie a.c. să participe la dezbaterea publică organizată de Ministerul Justiţiei în data de 30 ianuarie 2017, începând cu ora 10.00, pe marginea proiectului de Ordonanţă de Urgenţă a Guvernului pentru modificarea şi completarea Codului Penal şi a Codului de Procedură Penală, precum şi a proiectului de Ordonanţă de Urgenţă a Guvernului privind graţierea unor pedepse, sunt aşteptate începând cu ora 09.30 la intrarea B, aflată pe str. Apolodor, nr. 17, sect. 5, Bucureşti", se precizează şi într-un anunţ al Ministerului Justiţiei, postat sâmbătă pe site-ul instituţiei.

Peste 200 de persoane s-au înscris până vineri la consultarea de luni organizată de Ministerul Justiţiei pe proiectele de ordonanţă de urgenţă privind graţierea şi modificarea codurilor, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, ministrul Justiţiei, Florin Iordache.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO