Eveniment

Miliardarul Rinat Ahmetov, patronul grupării Şahtior Doneţk, a venit din nou în vizită la Lucescu

Miliardarul Rinat Ahmetov, patronul grupării Şahtior Doneţk, a venit din nou în vizită la Lucescu

Autor: Mediafax

15.01.2012, 12:17 384

Patronul grupării Şahtior Doneţk, Rinat Ahmetov, a venit, duminică, la Bucureşti, pentru a-l vizita pe Mircea Lucescu, internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Ahmetov a venit la Bucureşti cu o cursă care a aterizat pe Aeroportul Băneasa, în jurul orei 11.30.
El a declarat că i-a adus lui Lucescu "dorinţa lui de a se face bine grabnic şi de a reveni cât mai repede la echipă".

Referindu-se la o eventuală înlocuire a lui Mircea Lucescu cu fiul său, Răzvan, Ahmetov a spus că Răzvan Lucescu este un antrenor tânăr care progresează, dar că Mircea Lucescu are şanse de a mai face foarte multe la Şahtior Doneţk şi că speră că acesta se va face bine cât mai curând.

Patronul grupării Şahtior Doneţk, Rinat Ahmetov, l-a mai vizitat pe Mircea Lucescu, duminica trecută, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

După plecarea lui Ahmetov, Lucescu a fost operat pentru îndepărtarea din cavitatea toracică a lichidului acumulată sub dren.

Directorul medical al Spitalului Universitar de Urgenţă Dragoş Vinereanu a declarat, luni, că starea lui Mircea Lucescu este stabilă, nu au apărut complicaţii postoperatorii, este conştient, comunică cu familia. Medicul a spus că Lucescu rămâne la Terapie Intensivă în următoarele zile, pentru observaţii.

Vinereanu a adăugat că tratamentul administrat lui Mircea Lucescu este cel standard în astfel de cazuri, că nu exista complicaţii, iar "cordul este foarte bun".

Medicii au spus că intervenţia chirurgicală la care a fost supus Mircea Lucescu a decurs bine, hematomul fiind cauzat de fracturile costale.

Antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a fost rănit, în 6 ianuarie, într-un accident rutier petrecut pe Bulevardul Vasile Milea din Capitală. În urma accidentului, Mircea Lucescu a fost dus la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, fiind internat în Secţia de Terapie Intensivă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO